G19: Nor92 - BSK 6-6

Postet av Morten Victor Sundell den 10. Nov 2017

Veldig få spillere denne gangen også. Da blir det vanskelig og slitsomt for gutta. Må stille på kampene, gutta!

Første periode startet OK og vi følte at dette kunne gå veien. Men Nor92 scoret likevel etter 3 minutter. Vi spiller bra, men brenner sjanser og etter 8 minutter setter Nor92 en ball til. Men så kommer vi tilbake, spiller bra og får litt uttelling. Vi setter tre mål før pause og et par av de etter meget bra pasingsspill. 2-3 etter første periode. Bra!

Vi var enige om å fortsette i andre periode, men fikk noen downperioder. Spesielt første halvdel av perioden var daff og etter 9 minutter scorer hjemmelaget igjen. Vi svarer kjapt og setter 3-4. På slutten av perioden utligner Nor92. Ikke vår beste periode i år.

Alle følte at dette skulle vi klare og gutta var klare for å ta hjem seieren. Vi har gode sjanser i starten av tredje periode, men igjen er det Nor92 som scorer først. Og for fjerde gang er det en pasning fra bak mål opp i slottet som vi ikke klarer å stoppe. 5-4. Enkel scoring fra kort hold. Deretter står kampen og vipper. Vi får ikke ballen i mål på sjansene og vi begynner også å se litt slitne ut. Skuddene går utenfor eller rett på keeper. Vi slipper Nor92 til noen farligheter. Time out for å hvile litt med 4 minutter igjen på klokka. Vi begynner å planlegge å ta ut Robin fra buret. Men plutselig triller et langskudd inn og vi utligner med litt over 1 minutt igjen. God stemning i laget! Dette snur fort når vi mister ballen og blir kontret på med et halvt minutt igjen og Nor92 setter 6-5. Unødvendig og ikke et riktig bilde av kampen. Heldigvis scorer vi rett etterpå og utligner igjen. Med få sekunder igjen var vi ekstremt nære å sette seiersmålet. Men det ender 6-6 etter en spennende og morsom avslutning på kampen.

Fortjent at vi får med oss poeng fra kampen, spesielt med kun 7 utespillere. Sett i ettertid burde vi nok tatt med oss alle 3 poengene hvis vi hadde hatt litt bedre avslutninger. Men spillet var vesentlig bedre enn sist match. Og veldig gøy at alle utespillere fikk målpoeng. Veldig bra innsats, gutta. Neste kamp mot Grei skal vi være enda bedre! Spesielt hvis vi luker bort noen av de enkle feilene.

Litt krøll på livescoringen til Nor92, men poengene skal være riktig nedenfor.

Perioderesultater: (2-3) (2-1) (2-2)

Poengplukkere: Sondre 2+1, Fredrik 1+1, Nicolay 0+2, Oskar 1+0, Oskars 1+0, Oscar 1+0, Henrik 0+1
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline