Reisebrev Mallorca

Postet av Sigurd Lund Røer den 27. Okt 2017

Sesongens siste barmarkssamling for senior og eldre junior i BSK ble også i år lagt til sydligere strøk, nemlig Mallorca. Her følger et lite "reisebrev" fra samlingen.

Det er mange som stusser over at skiløpere velger "syden" og i vårt tilfelle Mallorca som destinasjon for treningssamling i slutten av oktober. Det er imidlertid en tanke bak det. Forholdene for rulleski hjemme i Norge er ofte litt vanskelige i denne perioden, og etter en lang treningshøst er det også en stor motivasjonsfaktor å komme seg en ukes tid til litt varmere strøk for å trene godt. Vi har bodd på samme sted og hotell som tidligere, noe som gjorde at vi kunne kjøre økter i "kjente omgivelser".

Ettersom vi ville utnytte de gode rulleskiforholdene her nede best mulig, har det vært naturlig at mesteparten av treningen har skjedd med rulleski på bena. Vi var også en tur i fjellområdene for en løpetur på bena, i tillegg kjørte vi et par styrkeøkter på beachen.

For de som er interessert i tall har jeg loggført følgende i løpet av 6,5 treningsdager:
- Totalt treningstimer: ca 28 timer
- Totalt antall km på rulleski: ca 330 km
- Totalt antall km løp: ca 40 km
- Tre hardøkter. En motbakkeintervall rulleski skøyting, en stakeintervall i lett terreng og en motbakkeintervall rulleski klassisk.

Personlig synes jeg det har vært en vellykket samling, og det har som vanlig vært moro å være på tur med gjengen. Nå venter et par uker med trening på snø før sesongen braker løs på Beitostølen 17.-19.november. Vi er spente og klare!

//Sigurd


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline