G19: Sveiva - BSK 7-6

Postet av Morten Victor Sundell den 24. Sep 2017

Vi var enige om å stå høyt og presse Sveiva fra start. Det fungerte bra og vi setter 0-1 etter 2 minutter. Men deretter glemte nok gutta hvordan man stod høyt og vi inviterer Sveiva inn i matchen. Det ble litt passivt. Men vi burde nok likevel satt en kasse til eller to. I stedet er det Sveiva som utligner til 1-1 meget heldig tre minutter før pause.

I pausen var klare for å trykke til litt mer i andre periode og stå litt lavere. Det fungerte veldig dårlig og Sveiva setter 2-1 etter få sekunder. Vi spiller en mindre god periode og Sveiva kommer til alt for lett. To nye baklengs før perioden er halvspilt. Sveiva vil mer og vi roter bort ballen i stedet for å bruke den. Vi reduserer til 4-2 etter 11 minutter etter vakkert spill, men igjen gir vi bort et enkelt mål til 5-2 for periodeslutt. En skuffende periode der vi ikke gjør det vi skulle.

Etter at vi rir av en tominutter i starten av tredje periode fortsetter vi med slapp markering og for lite tøffhet. Sveiva setter to nye mål til 7-2 og det ser ikke bra ut. Rett etter deres mål får vi frislag og Oskar smeller den inn til 7-3. Med 8 minutter igjen på klokka snus kampen totalt og vi viser hva som bor i laget. Full spiker og målene kommer kjapt. Vi får straffe, som vi misser på, men i overtallet sitter den etter kort tid og 7-4. Vi kjører nå kampen helt og fullt og scorer vakkert til 7-5 etter klikk-klakk. Vi tar ut keeper og legger alt i potten. Det blir spennende og 2 minutter før full tid sitter en ny redusering 7-6. Dessverre får vi ikke satt utligningen og taper 7-6.

Neste gang venter vi ikke 50 minutter med å starte kampen, gutta!

Perioderesultater: (1-1) (4-1) (2-4)

Poengplukkere: Sondre 3+1, Fredrik 1+2, Oskar 2+0, Herman 0+1, Oskars 0+1

  


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline