I rute før høsttreningen

Postet av Elise Røer Drabløs den 11. Sep 2017

Da er nok en solid treningssamling med Bækkelaget ferdig. Mye mengde og mange gode økter er lagret i banken som vi håper å få fortjeneste av til vinteren.

Det er blitt en bra treningsgruppe i BSK Ski Elite nå med mange senior og junior utøvere. Det gjør at det er noen å matche seg med for alle, som gjør at alle blir ekstra skjerpet. Det er også god stemning i gruppa og mange som sprer godt humør både i og utenfor løypa. Trysil bød på fine treningsforhold både for rulleski og løping.  

BSK Ski Elite kom opp til Trysil tirsdag kveld for å være klare for samlingsstart onsdag morgen. Da var det klart for 4 timers kombitur. I regn ble det en kald fornøyelse, men en bra langtur ble gjennomført. På ettermiddagen var det styrke på Mudo Gym som sto på programmet.  

Torsdag var det duket for testløp i rulleskiløypa. Senior guttene gikk 6 runder og junior og jentene gikk 4 runder. Det ble satt rekorder for mange av utøverne. Harald og Sigurd utmerket seg spesielt og viste at de blir skumle til vinteren. Trenerne viste også at de er spreke. De var ferdige med testrenn når vi kom til stadion. På kvelden ble det brownies og is for å feire Eirik som fylte år.  

I helgen kom de yngre utøverne fra Bækkelaget også oppover, så da var det virkelig blå og gule drakter som preget alpinbakkene lørdag morgen. Middagen ble på lørdagen tilbrakt på Peppes Pizza hvor vi fikk fylt på energilagrene og kost oss.

Samlingen ble avsluttet på vanlig vis med langtur løp for alle før avreise tilbake.  

Takk for en bra samling! 

//Elise


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline