Eirik Lund Røer

Eirik Lund Røer

Bra Norges Cup-helg i værfulle Voss

Postet av Eirik Lund Røer den 21. Feb 2017

Norges Cup for juniorer fortsatte på Voss forrige helg. Utøverne lot seg ikke stoppe av vestlandsværet, og leverte flere sterke prestasjoner.

Etter en fin Norges Cup-start på Nes fortsatte det på Voss forrige helg, og en BSK-tropp på syv utøvere håpet å bite godt fra seg over tre konkurransedager.

Slik gikk det med våre utøvere:

Jenny Pedersen (K18) gjør et bra renn på fredagens fristildistanse, og tar en 16. plass i sin klasse. Lørdag avanserer hun til kvartfinale, og ender til slutt på en 24. plass i sprinten. To poengløp er helt klart godkjent, men kroppen spiller ikke helt på lag denne helgen og Jenny velger derfor å stå over søndagens løp.

Tina Knutsmoen (K19/20) har en litt tung dag på fredag, men kjemper seg inn til NC-poeng og 27. plass. Lørdag fungerer ting bedre, hun går en god prolog og er svært nære å avansere i et jevnt kvartfinaleheat. Det ender med en fin 19. plass. Søndag våkner Tina opp og er ikke helt i form, og hun velger derfor å stå over siste renn og fokusere mot junior-NM om tre uker.

Nicolai Holter Henriksen (M17) har ikke hatt den ideelle oppladningen til NC-helgen, men gjennomfører et godkjent renn fredag og blir nr. 147. På lørdagens sprint klatrer han ytterligere noen plasser i en svært jevn prolog. Uten ideelle treningsforberedelser blir det tøft med tre konkurranser på tre dager, men Nicolai kjemper seg gjennom søndagens klassiskdistanse i tøffe forhold og tar en fin 122. plass.

Vegard Lund Røer (M17) gjennomfører en svært god helg, med 46., 60 og 46. plass som fasit. Selv om NC-poengene uteble også denne helgen viser han nok en gang at han er nærmere enn noensinne, og at han hevder seg høyt uansett stilart og distanse. Vi satser på å heve det ytterligere noen hakk i junior-NM, og at poengene kommer der.

Fredrik Wisløff (M18) tok turen til Vestlandet for å gå lørdagens sprintkonkurranse. Selv om det ble med bare prologen er det både tøft og sporty å stille opp!

Jakob Velle (M19/20) gjorde "comeback" på Nes for én måned siden, og viser at én måned med trening har gjort han godt. 79., 98. og 110. plass er fremgang, og med nye tre uker til junior-NM i Harstad satser vi på at det blir enda bedre der. Vi vet hva som bor i Jakob når han er i skikkelig form!

Mats Burud Skjølsvold (M19/20) viser nok en gang prov på at han har hevet seg i år. 138. og 126. plass på distansene er fremdeles et stykke bak, men det går definitivt riktig vei og han er nærmere teten enn han er vært. På lørdagens sprint tar han en fin 89. plass, og viser at det er en øvelse han virkelig nærmer seg de beste i.

Vi gratulerer med flott innsats, og ser frem til junior-NM i Harstad om tre uker.

Ønsker du å følge våre juniorer og seniorer på renn bør du følge brukeren @bskelite på Snapchat og Instagram. Sjekk også ut våre Facebook-sider for video fra Voss-helgen.

Alle resultater fra helgen kan du se her.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.