Bækkelagets SPK - Telemark

Bækkelagets SPK - Telemark

Tre av NC-sammenlagt vinnerne fra BSK

Postet av Bækkelagets SPK - Telemark den 10. Apr 2019

(Fra venstre Jacob Alveberg, Trym Nygaard Løken, Guro Helde Kjølseth (SPK Rival) og Gøril Strøm Eriksen, vant alle sine klasser i NC-sammenlagt. Bildet er fra NM i Vardåsen hvor alle også ble Norgesmestre).

Råsterk klubbinnsats når tre av fire NC-sammenlagt vinnerne kommer fra BSK. I helgen ble NorgesCupen avsluttet med Sognefjordsrennet som NM i Fjelltelemark, og nok engang med sterke resultater fra telemarkskjørerne fra BSK.

Trym var ute med skulderskade fra VM på Rjukan nylig, men hadde allerede nok NC-poeng til å vinne sammenlagt. Både Jacob og Gøril kom inn på 2. plass i sine respektive junior-klasser, dermed NM-sølv og de sikret NC-sammenlagt seieren i junior herrer og junior damer.
Med på Sognfjordsrennet fra BSK var også Emil Tobias Langhus Bye, som endte på en hederlig 4. plass.

En usedvanlig sterk prestasjon av telemarksutøverne fra Bækkelagets Sportsklub, som nå kan senke skuldrene etter endt sesong.

Gøril gjør seg klar på start

Jacob ut fra start.

Emil staker ut fra start.

Lite å utsette på utsikten ned fra fjellet, for de som har tid til å nyte den.

Tekst/foto: Morten V. Eriksen.


0 Kommentar

Gøril årets BSK-junior 2018

Postet av Bækkelagets SPK - Telemark den 2. Apr 2019

For andre år på rad ble Gøril Strøm Eriksen tildelt prisen Årets BSK-junior, og overrekkelsen skjedde på Årsmøtet i Hovedklubben nylig.

"Det er alltid hyggelig å bli satt pris på, og når BSK som er en stor klubb to ganger på rad velger å gi prisen til en som driver med en liten skigren som telemark, er det ekstra fint" sier en stolt Gøril som fikk prisen overrakt av leder i Hovedstyret Øystein Rikheim Sundelin.

Av resultater i 2018 er det helt klart gull i parallell fra Junior VM i Mürren, Sveits som rager høyest, og den tittelen forsvarte hun dessuten i Krvavec, Slovenia i 2019. NC-seier sammenlagt viser også sterke resultater gjennom hele sesongen. 
0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline