Innkalling til årsmøte i BSK skigruppa

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 28. Jan 2019


Innkalling til Årsmøte i BSK Skigruppa

Mandag 11. FEBRUAR 2019 KL. 18.00

Sted: Norway Cup fløyen på BSK-kontoret


Klokken 18:00 vil vi gjennomgå resultatene fra medlemsundersøkelsen vi gjennomførte i januar. Dette utgjør ikke en formell del av årsmøtets dagsorden. Vi oppfordrer medlemmer/foresatte fra alle årskull til å delta på dette, samt også delta på årsmøtet som starter umiddelbart etterpå. Årsmøtet er skigruppas høyeste organ og således viktig at vi har alle medlemmer med oss på beslutninger som fattes. 

Enkel servering. 

Årsmøtet starter formelt kl 18:30. For å ha stemmerett på årsmøtet må du være over 15 år og medlem i BSK. 


Dagsorden for årsmøtet:

 1. Åpning.
 2. Godkjenning av innkalling og dagsorden
 3. Valg av dirigent, sekretær og protokollunderskrivere
 4. Årsberetning for 2018
 5. Årsregnskap for 2018
 6. Innkomne forslag. Forslag som ønskes behandlet, må være fungerende leder i hende senest 4 uker før årsmøtet
  • 6.a:  Styrets forslag til strategiplan for skigruppa 2019-24 
  • 6.b:  Forslag fra medlem Knut Arne Røer
  • 6.c:  Forslag fra medlem Asgeir Kråkenes
  • 6.d:  Styrets forslag til aktivitetsavgift 2019/20
 7. Budsjett for 2019
 8. Valg
  • Styret i skigruppa for 2019/20
  • Valgkomité i skigruppa for 2019/20 


Vi gjør oppmerksom på at innkommet forslag 6.c ble sendt etter den lovbestemte og annonserte frist. Styret i skigruppa anbefaler likevel årsmøtet å ta forslaget opp til behandling. 


Saksdokumenter: 


Velkommen!


Pål Christian Ingierd

Styreleder, BSK skigruppa


0 Kommentar

Bestille BSK-klær? NB: KORT TIDSFRIST!!!!!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 24. Jan 2019

Det har vært etterspørsel etter mulighet for å bestille klær fra BSK-kolleksjonen. Det er nå mulig i et veldig kort bestillingsvindu for å sikre så snarlig som mulig leveranse før sesongen er over. 

BESTILLINGSFRIST: MANDAG 28. januar 2019

Husk bestillingsfristen - det vil ikke være mulig å bestille etter at fristen har gått ut!

For å bestille gjør du følgende:

 1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken:https://trimtex.no/no/min-trimtex/baekkelagets-sportsklub---langrenn/
 2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
 3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.
 4. Tast inn bsklangrenn i «teamkode for innmelding» og logg inn.
 5. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.


Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.


BESTILLINGSFRIST: 28. januar!

Levering forventes i uke 10.


0 Kommentar

Velkommen til Kretsmesterskap for Oslo Skikrets 2019

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 23. Jan 2019

Førstkommende helg arrangerer BSK kretsmesterskap for Oslo Skikrets fra den nyoppussede arenaen på Skullerud. 

Startlister, resultater og annen info om arrangementet finner du her:http://ski.bekkelagets.no/p/40338/km-oslo-2019

Er du ikke påmeldt så er det mulig å etteranmelde seg så lenge det finnes ledige startnummer. 


For medlemmer av BSK: Vi har fremdeles behov for flere funksjonærer - kontakt Cecilie Clement, cecilie@clement.no, tlf: 93432284. Vi setter utrulig pris på alle som bidrar. Tusen takk. 


0 Kommentar

209 deltakere på kveldens karusellrenn!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 15. Jan 2019

Kveldens karusellrenn på Skullerud ble en fest med masse blide barn! Så mange som 209 startende løpere på første karusellrenn i sesongen har vi aldri hatt før! Det er over 20% flere enn vi hadde på første renn i fjor - som også var en tilsvarende oppgang fra 2016! 

Skigruppa er i vekst - helt fantastisk! 

Resultatene finner dere i karusellens resultatarkiv (link). 

Som vanlig forholder vi oss til barneidrettsbestemmelsene til Norges Idrettsforbund og unnlater å publisere tidene til barn under 11 årsklassen på nett. Om noen er spesielt interesserte i sine barns tider kan de fåes av pingierd@gmail.com.

Rennet var som annonsert generalprøve på KM som vi arrangerer 26-27 januar. Som forhåpentligvis mange har fått med seg trenger vi sårt flere funksjonærer som kan hjelpe oss med å arrangere KM. Hjelp oss please - så slipper vi å ringe rundt og mase. Meld dere på som funksjonærer her: http://palisoft.no/bsk/?arrid=10. Om dere ikke kan jobbe hele helgen, så går det helt fint - alle bidrag hjelper. 


Neste karusellrenn er torsdag 14. februar og da er det klassisk stil på programmet. Alle som var påmeldt dagens renn er automatisk påmeldt neste renn. 


0 Kommentar

Karusellrenn 15. januar

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 13. Jan 2019

Tiden har kommet til sesongens aller første karusellrenn. Det går av stabelen på Skullerud tirsdag 15. januar og blir da også siste generalprøve før vi skal arrangere kretsmesterskap samme sted 26-27 januar. 

PS: Har du ikke meldt deg som funksjonær til kretsmesterskapet ennå så gjør det NÅ - vi trenger mer folk for å få til det arrangementet!!!! Påmelding som funksjonær til kretsmesterskapet gjør du her: http://palisoft.no/bsk/?arrid=10


Altså karusellrenn nr 1 2019 - tirsdag 15. januar på Skullerud (i stedet for ordinær trening denne dag)

Rennet går i fristil, som for de fleste betyr skøyting men det er lov å gå klassisk om man vil.

Startnummerutdeling fra kl 18:00, første start fra kl 18:30.


Karusellrennene er uhøytidelige og lavterskel - og vi håper alle medlemmene deltar. Det er sammenlagtpremier til alle som deltar på minst 2 av 3 renn i løpet av vinteren.


Det er individuell start hvert 15. sekund for alle under 13 år.
Fra og med 13 år er det fellesstart. 


STARTLISTER

Merk: Vi mangler 4 trøyer i startnummerserien vår. Dette gjelder 11, 207, 254 og 257. Løperne som skulle hatt disse nummer har blitt tildelt hhv 330, 329, 328 og 327. Det kan se litt rart ut i startlista, men de skal starte på de tidspunkt som er opplyst.


RESULTATLISTER

Vi tester litt rutiner til KM som vi skal arrangere og forsøker å koble på live resultatservice gjennom EQTiming. Sjekk ut: https://live.eqtiming.com/46399


Alle registrerte medlemmer i skigruppas treningsgrupper er automatisk påmeldt. 

Er du ikke registrert som medlem i skigruppa kan du likevel delta på karusellrennet. Dette gjelder også småsøsken og foreldre, vi har deltakere helt ned i 3-årsalderen og tilogmed noen gamle gubber på startstreken. Det er ikke lenger mulig å forhåndspåmelde seg, men det er en del ledige startnummer så gode muligheter for å melde seg på ved oppmøte. Møt i så fall opp i god tid. 


Løyper:


0 Kommentar

Milla ble kretsmester i sprint!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 13. Jan 2019

Det var mange fra Bækkelaget som denne helgen hadde funnet veien til Sognsvann for å delta i Kretsmesterskapet i sprint. Sprintrennet var for klassene 9 t.o.m. senior.

Kretsrenn fra 9-12 år og kretsmester skulle kåret i klassene 13-16 år. Det var god stemning og stort engasjement i BSK leieren, og flott innsats av store som små BSKere.

Spesielt må vi GRATULERE de utøverne som gikk helt opp på pallen i helgens kretsmeterskap. Vi gratulerer Milla G. Andreassen (bildet over) som ble Kretsmester i Jenter 14 år. Finalen i jenter 14 år ble en parademarsj for Milla da hun ledet med svært god margin fra start til mål. Videre gratulerer vi Wilhelm Hjelpdahl Deinboll med en rask 3. plass i gutter 14 år. Helene Løken i jenter 13 år knallet til med 3. plass. I gutter 13 år ble Balder Myrmel Johansen snytt for 3. plassen på oppløpet, men gikk inn til en super 4. plass etterfulgt av Nicolai Haug på en fin 7. plass. 

Det var i dag sterk laginnsats av  alle jentene i klubben! Det er vi veldig stolte av. Jenter 16 år stilte som vanlig med sin sterke «jenteliga» og de gjorde det veldig bra, Tiril Mymel Johansen gikk inn til en fin 9 plass, deretter Eline (16 pl.) , Cecilie (19 pl.) og Caroline (24 pl.). I 15 års klassen gikk Stella Lauvstad inn til 12. plass og Oda W. Jutkvam inn til en svært bra 15. plass. I jenter 14 år viste Selma Jacobsen storhetstakter da hun så og si var blant de raskeste til å starte i alle sine heat, Selma gikk inn til sterk 23. plass. I jenter 12 år var det også fin innsats med Eline Bender og Maria Lauvstad til start, og Eline gikk inn til en fin 17 plass. Jenter 11 år hadde også fin laginnsats med flere gode resultater der Julie Holter Henriksen tok en flott 8. plass etterfulgt av gode lagvenninner Mathilde G., Hanna og Mathilde M.  

Gøy å se at aktivitetsnivået er så høyt!

Alle resultater finner dere her: 

https://lynski.no/resultater-og-bilder/?fbclid=IwAR0Fhg47y8YyPvY74QpDNhE90EROSVW16QzfjOS7iDco1IDw377X3MjqolQ

Under følger noen flere bilder:

Helene Løken 3. plass jenter 13 år

Wilhelm H. Deinboll  3. plass gutter 14 år

Kretsmester MIlla i farta!


0 Kommentar

Innkalling til årsmøte i BSK skigruppa

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 7. Jan 2019

Skigruppas årsmøte avholdes i NC-fløyen på BSK kontoret mandag 11. februar 2019 kl 18. Innkalling ble lagt ut på klubbens hjemmeside den 17. desember. 

http://www.bekkelagets.no/blog/post/135580/gruppearsmoter-2019?ispage=true

Ihht klubbens lover vil sakspapirer til årsmøtet legges ut senest 14 dager før årsmøtet. Tilsvarende må eventuelle forslag som gruppas medlemmer ønsker at årsmøtet skal behandle være sendt fungerende leder senest 4 uker før årsmøtet, det vil si innen 14. januar. Skigruppas leder Pål Christian Ingierd kan kontaktes på pingierd@gmail.com.


Med vennlig hilsen
BSK skigruppas styre

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline