Invitasjon til hjemmesamling for de yngste gruppene lørdag 7. september

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 28. Aug 2019


Skigruppa inviterer gruppene;

  • 7-8 år (f. 2012-2013)
  • 9 år (f. 2011
  • 10 år (f. 2010)  
  • 11 år (f. 2009)

Til høstens første hjemmesamling lørdag 7. september!


Utgangspunktet for samlingen er som vanlig BSK-kontoret. Det blir to økter; første økt fra 09:30 - 11: 00 og andre økt fra 12:00 – 13:30. Kl. 11:00 er det felles lunsj på BSK kontoret.

Påmelding her

Skriv inn fornavn, etternavn og velg hvilken klasse (dvs. gruppe) barnet tilhører. Har du eventuelle tilleggskommentarer/merknader, f.eks. at barnet har en spesiell type matallergi, skriver du inn det før du lagrer. Trenere skal også melde seg på, skriv da "trener" under kommentar.

Vi trenger foreldre som kan hjelpe til med lunsjen. De melder seg på i det samme skjemaet og velger «lunsjhjelpere» under klasse.

De enkelte gruppene vil informere nærmere om treningsplanen i de de respektive facebookgruppene i forkant av samlingen.0 Kommentar

Sesongkickoff med Hjemmesamling helgen 4. -5. mai

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 9. Apr 2019

Skigruppa inviterer alle grupper til sesongkickoff og årets første hjemmesamling lørdag 4. og 5. mai. Lørdag blir det to treningsøkter med felles lunch imellom og søndag deltar vi på Ekebergstafetten.

Gruppene 7-8 år (f. 2012-2013), 9 år (f. 2011), 10 år (f. 2010), 11 år (f. 2009), 12 år (f. 2008), 13-14 år (f. 2007-2006), 15-16 år (f. 2005-2004) og junior/senior (f. 2003-) er alle invitert til samlingen som markerer starten på en ny sesong og en flott barmarksperiode. 

Oppmøte for alle grupper er lørdag 4. mai 09:25 utenfor BSK kontoret vis a vis inngangen til Ekeberghallen. Samlingen vil starte ved at det ønskes velkommen til ny sesong og gruppene vil deretter samles for presentasjon av sesongens trenerteam før gruppene starter sine treninger. De ulike gruppenes treningsprogram vil bli publisert på de respektive gruppenes facebooksider etter hvert som de er klare.

Nytt av året er Ekebergstafetten, som arrangeres på søndag fra kl. 11:30, vil være en del av samlingen for alle grupper opp t.o.m. 16 år. For de som ønsker det kan man også delta på Ekebergløpet senere på dagen. Se mer informasjon om begge arrangementer her: https://www.ekebergstafetten.no/om-ekebergstafetten

Påmelding

Alle som skal delta på hjemmesamlingen må melde seg på via linken nedenfor. Skriv inn navn og hvilken gruppe du tilhører (merk at det er nye aldersinndelinger i ny sesong ) og hvilke dager du vil delta. Påmeldingen på lørdag er for at trenerne skal vite hvor mange som kommer og for at vi skal vite hvor mange vi blir til lunsj. Påmeldingen til søndag og Ekebergstafetten er grunnlaget for oppmennenes påmelding av lag til arrangør. Ønsker man å delta på Ekebergløpet senere på søndagen melder man seg på selv direkte til arrangør. Påmeldingsfristen er så tidlig som onsdag 1. mai av hensyn til at oppmennene skal melde på lag til stafetten.

Klikk her for å melde deg på


Lunsjhjelpere

Vi trenger noen foreldre som kan forberede og servere lunsjen på lørdag. Oppmøte vil være kl 10:00 og dere vil være ferdig ca. kl. 13. Påmelding i linken over (velg «lunsjhjelper» under gruppe)


Oslo Sportslager selger rulleski på hjemmesamlingen

Oslo Sportslager kommer til å være på hjemmesamlingen lørdag kl 11-13 for å selge rabattert rulleskiutstyr. Se vedlagte Prisliste rulleski 2019 .pdf. De stiller med rulleski, staver, pigger og hansker til gode klubbpriser. De kommer til samlingen på vår tydelige oppfordring, så jeg håper vi klarer å skape noe omsetning hos dem som viser at det var turen verdt.
Oslo Sportslager er skigruppas hovedsponsor og at vi oppfordrer alle til å legge sin handel av ski- og sportsutstyr til dem. Som medlem i BSK skigruppa får du alltid gode rabatter på Oslo Sportslager, men disse klubbprisene på rulleski er spesielt gode.
0 Kommentar

Resultatarkiv klubbmesterskapet

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 29. Mar 2019

Her kan du se resultater fra klubbmesterskapet.

I tråd med barneidrettsbestemmelsene publiserer vi ikke rangering eller tider i klasser under 11 år på nett.
0 Kommentar

Tirsdag 27. februar arrangeres Hemingstafetten i Holmenkollen

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 19. Feb 2018


Hemingstafetten er en lag-tempo stafett, en morsom og hyggelig aktivitet for hele familien. Meld deg på!

Stafetten arrangeres i Holmenkollen tirsdag 27. Februar kl. 18:00. Vi oppfordrer både utøvere, søsken, foreldre og trenere til å delta. Dette er en stafett på tvers av årsklasser og alle fra G/J 11 år og oppover kan melde seg på. Vi gjør samtidig oppmerksom på at utfordringen som oftest ligger i å få med nok jenter og voksne, så vær så snill og bli med - dette er gøy! De siste årene har vi også slitt litt med deltakelsen i ungdomsgruppa (15-16 år), så vi håper/forventer at alle stiller derfra.   

KLIKK HER FOR PÅMELDING!   

Om stafetten

Hemingstafetten er en litt annerledes stafett, der hvert lag består av 6 løpere. Lagene er satt sammen på følgende måte, i nedenstående rekkefølge:   

•   11-12 år: 2 løpere

•   13-14 år: 1 løper

•   15-16 år: 1 løper

•   17-99 år: 2 løpere

I tillegg må hvert lag bestå av minst 2 jenter!   

Løpet arrangeres i 2 omganger, én i klassisk og én i skøyting:

•   første omgang går i klassisk

•   andre omgang i fristil   

Hele laget starter samtidig. I første omgang går løperne i den rekkefølge laget selv prioriterer og som må være forhåndsoppgitt til arrangør. Det er 5 avhopp underveis. 1 løper hopper av hver 1 km. Kun ankermannen går hele omgangen på ca. 6 km.   

I andre omgang kan rekkefølgen endres hvis laget ønsker det.

Deltagerne må hele tiden holde rekkefølgen i laget. Forreste løper går ut ved hvert passeringspunkt. Lagene må holde høyre spor slik at innhentende lag kan passere på venstre side. Det er ikke adgang til å rope løype.   

For mer informasjon se Heming.no/Hemingstafetten2018   

Påmeldingsinformasjon

Alle grupper har fått, eller får, e-post fra sin gruppeansvarlig med informasjon om påmelding. Det er bindende påmelding innen Lørdag 24. februar kl. 23:59, og vi trenger både utøvere, foreldre og trenere!   

Vi vil toppe 1-2 lag, mens resten av lagene blir et "puslespill" for å få kabalen til å gå opp. Det er mye organisatorisk arbeid, så vær så snill å husk påmeldingsfristen!   

Oppmøteinformasjon

Første start er kl. 18.00. Alle bør/må møte i Holmenkollen én time før start, senest tre kvarter! Laglederne som er satt opp i lagoppstillingen som kommer forventes å ta et ekstra ansvar for å samle sitt lag, og gjøre de nødvendige avtaler før start. Sørg for at alle vet hvem de går på lag med, varm opp sammen og gjør stafetten til en morsom og miljøskapende aktivitet! Vær også oppmerksom på at oppsatt lagoppstilling MÅ følges i første omgang av rennet, men at det kan rokkeres på rekkefølgen i andre omgang.   

Laguttak Vi har normalt veldig mange påmeldt i de yngste klassene, men litt færre i ungdomsklassene. Det gjør at lagoppstillingene er vanskelige å få til å gå opp. Utfordringen er å få to jenter på samtlige lag, SÅ IGJEN JENTER MELD DERE PÅ!   

KLIKK HER FOR PÅMELDING!

LAGOPPSETT KOMMER HER SØNDAG 25. FEBRUAR 


Lag 1Lag 2Lag 3
1. etappeMilla G. AndreassenIda Emilie MeldalenOda Jutkvam
2. etappeSarah RehnAlexander H. DeinbollSven August Tjernshaugen
3. etappeWilhelm H. DeinbollFredrik SchønfeldtNicolai Haug
4. etappeMarius MeldalenHelene LøkenMaren Milla T. Reinemo
5. etappeHenrik VelleEinar Brage HultmannEmil Langhus Bye
6. etappeFelix ReinemoOla AndreassenArne Reinemo
LaglederFelix ReinemoOla AndreassenArne Reinemo


Lag 4Lag 5
1. etappeHenriette StokkeIselin Olafsen
2. etappeJonas Fenne IngierdMarkus Hirsch
3. etappeVegard S. AndersenNicolai Eckhoff
4. etappeMikkel Langhus ByeJoachim Eckhoff
5. etappeCaroline SannessRikke Bjørbæk
6. etappePål Christian IngierdChristian Eckhoff
LaglederPål Christian IngierdChristian Eckhoff

Reserve:

Aksel Grimstad

Evt. forfall meldes til Elin Hjelpdahl, tlf. 92626220.

SMØRETIPS 

Glid:

  • Varm inn Swix CH6 eller tilsvarende én-to ganger. Sikles og børstes godt.

Feste:

  • Rubb festesonen med sandpapir #100.
  • Varm inn et lag med grunnvoks, type Swix VG30/35 og et lag med V30. Avkjøles over natten.
  • Ta med aktuelle vokser på renndagen. Dette kan være Swix V40-50 og/eller Rode Super Extra, Multigrade og Violet.

0 Kommentar

Oslo Sportslager-løpet torsdag 26. oktober

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 20. Okt 2017

I nært samarbeid med BSK skigruppas gode sponsor, Oslo Sportslager, arrangerer vi torsdag 26. oktober Oslo Sportslager-løpet.

De vanlige treningene utgår til fordel for dette tøffe terrengløpet. Modellen/løype-traseene vil være den samme som tidligere års Oslo Sportslager-løp. Det betyr start/mål rett utenfor BSK-kontorene/Ekeberghallen og løyper i varierende lengde fra noen få hundre meter til 5-7 km for de eldre. Oppmøte/startnummerutdeling fra kl. 18:00 Første start kl. 18:30.

Påmelding

Meld deg på her innen onsdag 25. oktober.

Vi trenger en del foreldre som kan stille som funksjonærer. Uten dere får vi ikke til noe løp. Meld dere som funksjonærer her innen onsdag, så blir vi superglade og slipper å ringe rundt og mase siste kvelden. 

Startlister

Startlister etter påmeldingsfristens utløp ligger her.

Det er satt av noen ledige nummer så det er mulig å etteranmelde seg ved oppmøte. 

Resultatlister

Tilsammen 134 deltakere fullførte årets løp. Resultatlistene ligger her. 

Som vanlig publiserer vi ikke løpstider eller rangering på nett for klasser under 11 år. Det er mulig å få tidene om dere henvender dere til pingierd@gmail.com.


Løyper

Se løypekart ved å klikke her

0-6 år: En runde rundt Ekeberghallen, ca. 350 meter

7-8 år: Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi Søylehuset til høyre mot EKT snur ved inngangen til EKT, tilbake langs EKT forbi søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 1 km

9-10 år: Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter mot skogen, men snur rett før skogen og løper tilbake langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 1,3 km

11-12 år: Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter inn i skogen holder til høyre i første kryss, deretter til venstre i neste kryss, får hestesletta på høyre hånd, tar til venstre igjen og løper tilbake mot EKT, langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca.1,7 km

13-14 år: Ekebergparken rundt - Fra start-gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter inn i skogen holder til høyre i første kryss rett frem mot Ekeberg camping, så til venstre forbi Talking lamppost ned bakkene mot Vannspeilet, til venstre opp bakken mot Hestesletta tilbake rett frem mot EKT, langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 3 km

15-16 år: Ekebergparken rundt - Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter inn i skogen holder til høyre i første kryss rett frem mot Ekeberg camping, så til venstre forbi Talking lamppost ned bakkene mot Vannspeilet, til venstre opp bakken mot Hestesletta, tar til venstre etter Hestesletta og venstre tilbake mot Ekeberg Camping (løper altså en ny gang forbi campingen, Talking lamppost og vannspeilet) opp bakkene mot Hestesletta og tilbake mot EKT, langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 5 km

Junior og Senior: Samme som over, men skal passere campingen og hundesletta 3 ganger før tilbake mot mål. Ca. 7 km.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline