Oppstart for 2014 årgangen i fotball til helgen

Postet av Bækkelagets SK den 29. Apr 2019

BSK fotball ønsker alle gutter og jenter velkommen til oppstart i årgangen 2014. 


Lørdag 4. Mai arrangerer vi åpen dag for 2014


Endelig er tiden her, og oppstarten for 2014 årgangen er rett rundt hjørnet.

Lørdag 4. Mai inviterer BSK fotball til åpen dag for alle, både jenter og gutter, til en gratis prøveperiode som strekker seg frem til 15. Juni. Alle er hjertelig velkommen.Alle deltakere som registrerer seg i linken får en gratis BSK t-skjorte og drikkeflaske:

https://goo.gl/forms/csN8JNsfagBq5Yyi2Program for prøveperiode:

Lørdag 4. Mai kl. 11-13

Lørdag 11. Mai kl. 10-11

Lørdag 25. Mai kl. 10-11

Lørdag 1. Juni kl. 10-11

Lørdag 8. Juni kl. 10-11

Lørdag 15. Juni kl. 10-11Treningene finner sted på Ekeberg kunstgress 2. (Ekebergveien 101)
 

Viktig info:

Ha med egen drikkeflaske første gang. 

Ha på treningstøy, og egnet skotøy. 


Lurer du på noe send en mail til fotball@bsknc.no0 Kommentar

Espen Eksås tatt ut som dommer til EM

Postet av Bækkelagets SK den 26. Apr 2019

BSK-dommer Espen Eskås er tatt ut som dommer i Fotball-EM for G17 som avholdes i Irland i mai.


- Dette var en gledelig overraskelse og det er veldig moro å bli tatt ut til U17-EM i Irland. Det blir spennende å knytte nye bekjentskap og det er en fantastisk mulighet til å tilegne seg internasjonal erfaring. Jeg er veldig takknemlig for alle som har bidratt til at jeg nå får denne muligheten, sier Espen Eskås til   fotball.no (https://www.fotball.no/dommer/toppdommer/2019/nervik-og-eskas-tatt-ut-til-em/).


Espen er sammen med Elisabeth Thoresen og Emilie Dokset en av tre FIFA dommere i klubben.

BSK Fotball gratulerer med oppnevnelsen og ønsker lykke til!


Espen Eksås tatt ut til EM for G17. Foto tatt fra fotball.no 


0 Kommentar

Vårens vakreste familieutfordring

Postet av Bækkelagets SK den 25. Apr 20195.mai arrangerer Bækkelagets Sportsklub Oslos flotteste mosjonsløp for barn og voksne. Løypen snor seg gjennom Ekebergparken, skulpturparken og deler av Ekebergsletta. 

 

Det vil bli tre ulike klasser: 5 km, 10km og barneløp på 900m – så her er det noe for alle. Vi har i tillegg holdt deltageravgiften så lav som mulig – dette blir en av de rimeligste konkurransene man kan delta på i hele Norge.

 

Meld på familien, vennegjengen, kollegene eller idrettslaget i dag!

BSK medlemmer får 50% avslag. For rabattkode, send mail til  tord@bsknc.no 0 Kommentar

J14 holder vedlike BSKs tradisjoner i PW

Postet av Bækkelagets SK den 24. Apr 2019


Helgen 13-14 april var det duket for Petter Wessel cupen for 4 BSK lag i årsklassene G14, G15, J14, og J15. 


J15, G14 og G15 kom til 1/8 delsfinalene hvor Austrått, Ski og Urædd ble litt for sterke for våre BSK lag. 


J14 på sin side gikk hele veien, og vant tilslutt PW mot Larvik/Turn. På veien til finalen slo BSK J14 Vålerenga (14-5), Nærbø (19-8), Jar (12-8), Skiptvet (14-10), Øvrevoll Hosle (3-13), og Ellingsrud/Furuset (5-12). I selve finalen kommer BSK godt i gang mot Larvik/Turn, og leder med 3 før Larvik klarer å redusere. Dermed blir Larvik/Turn jagende gjennom hele finalen, og BSK vinner tilslutt 13-10. Kampens store spiller blir Sine Maadsen-Kaarød som setter 6 kasser, og blir kåret til finalens MVP. 


Bækkelaget har nå 31 seiere i PW, og troner øverst som den mestvinnende klubben i cupens historie. 


I tillegg til å at Sine blir MVP i finalen blir Sebastian Reiersen, Mille Hjerpseth Arvesen og Caroline Biermann Stenseth tatt ut på All star lagene for sine alderklasser. 

Fra venstre Sebastian Reiersen, Sine Maadsen-Kaarød, Mille Hjerpseth Arvesen, Caroline Biermann Stenseth.


0 Kommentar

David Garcia skal løfte Bækkelagets Sportsklub Innebandy til et nytt nivå!

Postet av Bækkelagets SK den 12. Apr 2019

Fra venstre: Sportssjef i BSK Tord Bakke, leder innebandy i BSK Tom Vestby, David Garcia, Generalsekretær i BSK Pål Trælvik, Utviklingssjef i BSK Victor Olivares.


Bækkelagets Sportsklub skal opp på et nytt nivå!!

Bækkelagets Sportklub starter ferden med og bli Norges ledende innebandyklubb. I fjor ansatte vi Bjørn-Erik Thorp som hovedtrener for de yngre lagene. Nå tar vi satsingen videre og ansetter David Garcia som sportslig leder for” herrer elite”. David Garcia vil ha hovedansvaret for organiseringen av G15, G17, G19 og Herrer A. David vil for øvrig være ansvarlig for og utvikle planverket til den sportslige satsningen til BSK innebandy- samt oppfølging av den.


Tom Vestby, Leder innebandy i Bækkelagets Sportsklub sier følgende om David Garcia:

For innebandymiljøet er David Garcia en kjent person som har erfaring fra «alle sider av bordet” siden den spede begynnelsen i 1989. Forrige lørdag ledet han Sveiva´s G15 lag til NM gull. David spilte i en årrekke i eliteserien for Holmlia SK og på det norske landslaget i sin aktive karriere. Han har vært sportslig leder og eliteserietrener i SF Grei for damer og herrer- og nå sist trener for Norges beste guttelag i Sveiva IB. David Garcia har også blitt tildelt OABR´s hederspris for sin innsats.


Tord Bakke, sportslig leder i Bækkelagets Sportsklub sier følgende om David Garcia:

For vekstambisjonene til BSK er det essensielt at vi ansetter ledende personer som ånder for at hardt arbeid gir resultater. Derfor er vi i BSK ekstremt stolte av å få den kompetansen og det verdigrunnlaget som David Garcia besitter med på laget.Victor Olivares, Utviklingssjef i Bækkelagets Sportsklub sier følgende om David Garcia:

Det finnes ett fåtall innebandypersoner som har den erfaringen David Garcia har etter nærmere 30 år i norsk innebandy. Her får vi inn en person som har et fantastisk nettverk og som bidra til at vi kan utvikle egne krefter. Det vil tiltrekke spillere og støttespillere som kan løfte BSK Innebandy til nivåene vi har de andre idrettsgrenene i klubben.  Vi jobber hver dag for å skape «samfunnets beste aktivitets tilbud» dette er et bevis på at vi tar et steg i riktig retning.  Denne innebandysatsningen kan være en akselerator til og utvikle Norway Cup til flere idrettsgrener og at en innebandy cup er noe vi har sterke ambisjoner om- Alt ligger til rette for at Norge skal få verdens største idrettscup innenfor flere idrettsgrener enn fotball.Pål Trælvik, Generalsekretær i BSK sier følgende om ansettelsen av David Garcia:

Innebandy kan jeg egentlig svært lite om, annet enn at det ser gøy ut og at det går rasende fort- derimot har jeg en del erfaring om organisasjonsutvikling som tidligere rådmann og med allsidig erfaring fra næringslivet.  Nøkkelen til suksess ligger i gode kollegaer som tror knallhardt på prosjektet de jobber med og egne ferdigheter, disse kvalifikasjonene har jeg fått klare tilbakemeldinger om at David Garcia besitter. For meg er satsningsplanene til innebandygruppa noe jeg stiller meg bak og vi sørge for å gi innebandyen den nødvendige støtten fra administrasjonen for å lykkes. Et mangfold av gode aktivitetstilbud til barn, ungdom og voksne gir kontinuitet og en bærekraftig virksomhet. Denne satsningen står hele klubben bak.


David Garcia sier:

BSK har alle forutsetningene til og lykkes med en storsatsning i innebandygruppa. Klubben har over 10 fulltids ansatte i administrasjonen som vil være sterke bidragsytere til ulike oppgaver for innebandygruppa. BSK arrangerer verdens største fotballturnering og bør utvikle det til flere idrettsgrener. Videre har de spennende planer med BSK Arena. BSK har unike forutsetninger og er villige til å ta nødvendige grep for å bli Norges ledende innebandyklubb! Den reisen vil jeg bli med på- og jobbe hardt for og lykkes med..BSK Arena

Bækkelagets Sportsklub har i lang tid vært i en prosess med utvikling av BSK arena og er nå inne i den siste godkjenningsfasen av utbyggingen. I den forbindelse ønsker vi og videreutvikle de ulike sportsgrenene som BSK har- håndball og orientering har i flere ti-år vært  ledende innenfor sine idretter. Fotballgruppa startet på en spennende reise for 3 år siden og har tatt store steg i riktig retning under denne perioden, og nå er det innebandygruppa som står for tur. Tidspunktet kunne ikke vært bedre med tanke på klubbens største satsning noensinne, nemlig BSK arena - Norges største innendørs flerbrukshall!
Se mer om BSK Arena her: http://www.bekkelagets.no/p/28702/bsk-arenaKontaktpersoner:


Navn

Sportslig leder Elite Herrer

David Garcia

tlf nr. 4046 0406


Sportslig Leder Bækkelagets Sportsklub

Tord Bakke Arvesen

tord@bsknc.no 0 Kommentar

Tildeling av Fortjenstmedalje i gull m/diplom (æresmedlemskap) til Lars Ø. Lund

Postet av Bækkelagets SK den 8. Apr 2019

Vi gratulerer Lars Ø. Lund som i år ble utnevnt til æresmedlem i Bækkelagets Sportsklub.


Han meldte seg inn 25. mars 1939, og på årsmøtet vil han ha vært medlem av klubben i 80 år.

Både idrettslig og administrativt var Lars mest aktiv fra 1940- til 1970-årene. Men også siden og helt fram til i dag har han fulgt klubben tett, bl.a. som et sentralt medlem av Ældres.

Idrettslig innsats:

I likhet med jevnaldrende medførte 2. verdenskrig at Lars sine beste idretts år falt sammen med krigsårene, da tyskernes styre gjorde at mye av idretten ble drevet illegalt. Som mange BSK-ere var Lars da aktiv innen ski og orientering. Han fortsatte som orienteringsløper på 1940- og 50-tallet, og holdt på som turlangrennsløper helt fram mot 1980.

Så sent som i 1974-75 fullførte han bl.a. Birkebeinerrennet, Grenaderløpet og Vasaloppet.   

På 1950-tallet var han også leder for mange store arrangementer, bl.a. det årlige Bækkelagsløpet. Det var store, nasjonale orienteringsløp, som resulterte i at klubben fikk ansvaret for NM i orientering i BSKs jubileumsår 1959 med Lars som løpsleder. I jubileumsbøkene står det at mesterskapet ble en suksess: «Eventyr-arrangement» skrev Aftenposten over en helside.


0 Kommentar

Sesongen 2019 sparkes i gang onsdag 24.april!

Postet av Bækkelagets SK den 6. Apr 2019


Vi har den glede å meddele at “Engaland” kommer på besøk onsdag den 24. April på Ekeberg. I den sammenheng inviterer Vålerenga i samarbeid med Bækkelaget til fotballfest for både store, små, familie og venner. Arrangementet begynner klokken 17:00 så går det slag i slag utover kvelden. Se fullstendig program nedenfor. 


Ikke nok med det spanderer Vålerenga i samarbeid med OBOS, billetter på alle deltakere til VIF - Odd på Intility Arena, mandag 29. April.


Håper så mange av dere kommer.

Vi gleder oss og vel møtt!

Se vedlegg for mer informasjon
190328_Engaland_ekeberg_A3.pdf


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline