Ja, til BSK Arena på Ekstraordinært årsmøte

Postet av Bækkelagets SK den 11. Des 2019

Tirsdag kveld samlet klubben seg til ekstraordinært årsmøte for å stemme om realisering av nye BSK Arena. Det var kø i døren, nærmere 200 tilstede og til slutt talte møtet 154 stemmeberettigede. Styreleder Øystein Sundelin, redegjorde for klubbens historikk, samt bakgrunn og prosess frem til dagens møte. Generalsekretær fra Oslo Idrettskrets, Magne Brekke fortalte om samarbeidet mellom BSK og OIK og samarbeidspartneren vi i fellesskap vil få i det nye anlegget, Lambertseter VGS. 

BSK`s Generalsekretær, Pål Trælvik ga et grundig innblikk i de økonomiske sidene av prosjektet og hvordan prosjektet skal realiseres. Som støtte på de byggtekniske og prosjektmessige sidene var vår innleide prosjektleder Simen Bakken tilstede. 

Alle de fremmøtte lyttet ivrig og det er åpenbart et enormt engasjement om å videreutvikle klubben for fremtiden med nytt anlegg. Ved opptelling var svaret klart: 154 stemmer for, 0 blankt og 0 mot. 

Bækkelagets Sportsklub går med dette inn for å realisere sine anleggsplaner og dersom alt går som planlagt vil klubben åpne sin nye storstue, muligens Norges største idrettsanlegg allerede høsten 2022. 


«Jeg er ydmyk og rørt over at mer enn 150 stemte for at BSK skal få en ny arena– en samlingsstue for alle oss på Bækkelaget!

Ingen stemte mot! 

Et fantastisk engasjement og iver etter å få vedtaket på plass fra mange. Saken har vært redegjort for og informert om de siste 4 årene, og da er det gøy å runde den første rundingsbøyen.

Mye arbeid gjenstår de neste årene. Målet er at vi skal få Arenaen på plass til sommeren 2022».

 

Pål Trælvik 0 Kommentar

Sterke prestasjoner fra BSK-dommerne

Postet av Bækkelagets SK den 10. Des 2019

Stian Røvig Sletner (Bilde hentet fra dommere.no)


BSK dommerne Stian Røvig Sletner og Elisabeth Thoresen har igjennom flere år gjort sine saker meget bra, og har for 2020 blitt oppnevnt som henholdsvis hoveddommer og assistentdommer i OBOS-ligaen (nivå 2 i Norge) for menn. Dette er en stor prestasjon og BSK Fotball gratulerer begge med oppnevnelsen.

Elisabeth er også FIFA assistentdommer på kvinnesiden og har i flere år hatt flere internasjonale oppdrag, i år har hun bl.a. hatt flere EM kvalifiseringskamper for kvinner. Hun vil også fortsette som assistentdommer i Toppserien for kvinner.

 

I tillegg til disse oppnevnelsene fortsetter Espen Eskås som hoveddommer i Eliteserien og FIFA dommer for herrer, og Emilie Rodahl Torkelsen (tidl. Dokset) som hoveddommer i Toppserien for kvinner og i PostNord-ligaen for herrer (2.divisjon/nivå 3). Emilie er også FIFA dommer for kvinner.

 

Se hele dommerrangeringen i Toppfotballen hos fotball.no

Elisabeth Thoresen og Emilie Rodahl Torkelsen (Bilde fra toppdommer.no) 


0 Kommentar

Ny A-lagstrener i Bækkelaget Fotball!

Postet av Bækkelagets SK den 19. Nov 2019

Vi er veldig fornøyd med å kunne presentere Oleg Matvejevs som ny hovedtrener i BSK Fotball. 


Oleg er fra Latvias hovedstad, Riga, er UEFA A-lisensiert og har tatt en bachelorgrad fra Latvia Academy of Sports.


Av trenererfaring har han opphold i Arsenal-akademiet, Kongsvinger, Ready og nå sist som hovedtrener for Øvrevoll/Hosle sitt A-lag. I tillegg jobber han til daglig med spillerutvikling gjennom sin jobb i FPN (Fotballprogresjon Norge) 


Vi ønsker Oleg velkommen og det er gledelig at han allerede er i gang på treningsfeltet. A-laget trener mandager og torsdager 19:30 frem til jul for å kartlegge troppen inn mot 2020-sesongen. Treningene er åpne for de som ønsker å prøve seg. Ønsker du å bli en del av A-lagssatsingen i BSK kommende sesong? Send en mail til fotball@bsknc.no for mer informasjon.


0 Kommentar

TRE BSK-SPILLERE TIL LANDSLAGSSAMLING FOR 2004-ÅRGANGEN

Postet av Bækkelagets SK den 19. Nov 2019

Ida Wall Bakken, Ivo Bendik Hopp Auganes og Emil Havsgård er tatt ut til landslagssamling for spillere født i 2004.
De tre deltar på samling i Skien 18.-21. november.
Dette er den første landslagssamlingen for spillere for denne årgangen (jente-/guttelandslaget).

 Gratulerer og lykke til!

 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline